Pages - Menu

5 Nisan 2013 Cuma

Toksinlerden Arınma



!!!!! Duydukkkk duymadık demeyin ey blogcanlar, arkadaşlarım.. Vücudumuzda biriken toksinlerden kurtuluyoruz sanırım :) Bir arkadaşım yapmış ve gayette memnun gidişten ben de denemek istiyorum ki ben gibi denemek isteyenler varsa diye de bloguma eklemek istedim. Sadece 2 gün sürecek bir program bu. Arkadaşlar bu yazacağım yalnız bir diyet programı değil unutmadan söyliyeyim evet belki zayıflamaya katkısı çok az bi miktar, minimumlarda ama önemli olan zayıflamaktan ziyade vücudumuzda biriken zehirden,toksinden kurtulmaktır. Önemli ikinci bir not olarak belirtmekte fayda var bu programın 2 ayda bir kez ya da ayda 1 kez yapılması uygun görülüyor. Yağ yakma ve vücuttaki toksinleri uzaklaştırma özelliği olduğu için detoks olarak adlandırılmış. Eğer yapmayı düşünüyorsanız başladığınız gün tartılın ve not alın. 2. günün ertesi günü tekrar tartılın. Metebolizmanıza nasıl bir etki yaptığını takip edebilirsiniz böylece. Deneyenler olursa kolaylıklar ve sabır diliyorum... sadece 2 güncük :) Sevgiler.

Kahvaltı(2 gün sabah da aynı)
1 dilim kepekli ekmek
1yumurta
az miktarda beyaz peynir
domates, salatalık ve yeşillik(bolca yenebilir.)

Kahvaltıdan sonra 2 saat arayla aşağıda vermiş olduğum karışımı 1 kase olarak içiyoruz. En geç yeme saatimiz 22:00 olmalı. 2 gün aynı şekilde beslenilecektir.

Ayran detoksu için gerekli malzemeler:
4 yemek kaşığı nohut
4 yemek kaşığı bulgur
4 yemek kaşığı yeşil mercimek
2 adet salatalık
1,5-2 litre light ayran

Hazırlanışı:
Nohut, bulgur ve yeşil mercimeği haşlıyoruz. Salatalıkları rendeliyoruz. Bütün malzemeler hazır olduğuna göre malzemeleri ayranın içine koyup karıştırıyoruz. İşte bu kadar :) Dilerseniz karışımın içine baharat ekleyebilirsiniz. Yeşil çay, çay, su serbesttir. İstediğiniz kadar içebilirsiniz.

Bu detoks kesinlikle şok diyet değildir! Vücudumuzda biriken toksinleri uzaklaştırmak içindir.

Yasaklar:
Tuz kesinlikle yasak. Çünkü tuz vücutta su tutar ve ödeme yol açar.
Kafeinli ve gazlı içecekler yasak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceleriniz bizim için önemli. Blogumu ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder, tekrar bekleriz.