Pages - Menu

29 Mayıs 2013 Çarşamba

Marmelatlı Rulo Ekmek

Fındık ezmeli ve marmelatlı birer lokmalık ekmek rulosuna ne dersiniz arkadaşlar? Görüntüsü bile cezbetmeye yetiyor değil mi? Yine yeniden pratik ve kolay bir ikram daha sizlere. Dilediğiniz gibi tatlandırabileceğiniz bir aperatif atıştırmalık lezzet. Afiyet olsun diyorum deneyen herkese. Sevgiler kucak dolusunca...

4 yorum:

  1. Ekmeği ne kadar muntazam kesmişsiniz uzun süre ekmek olduğunu anlayamadım. :)) Çok değişik özellikle çocuklar için ideal. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar İlhan bey bloguma tekrar hoşgeldiniz. Bu tür tariflerde kullanılan ekmekler hem dilim ekmek oluyor hem de biraz yassılanarak inceltiliyor. (http://lezzetbloglari.blogspot.com/2013/04/sarma-ekmek.html)Değilse rulo yaptıktan sonra baya kalın bir görüntüsü oluyor :) Hemfikirim sizle ayrıca belirtmeden geçmeyeyim çocuklar konusunda hoşlarına gider böylesi farklı tasarımlar hele de anneleriyle birlikte kendileri yaparlarsa :) Teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için. Deneyen herkese afiyet olsun diyorum tekrar. Sevgiler..

      Sil
  2. Festigan a biraktiginiz sosyal medyadaki paylasim la ilgili yaziya istinaden sayfaniza geldim..o yazilari sosyal medyada paylasan orumcek kafalilar ne yazikki olayin sadece bir agac olmadiginin farkinda degiller sanirim hala..

    Bu arada sayfaniz cok hos rulo marmelatli ekmekte cok guzel gorunuyor iyi fikir verdiniz bana:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar. Hoşgeldiniz bloguma. Yaşanan olaylarla ilgili dediklerinize katılmamak elde değil. Amacım burada kimseyi rencide etmek değil yanlış anlaşılmasın ama durumu öyle bir hale soktular ki bazıları ilah yerine tapmadıkları eksik kalıyor demek sanırım yanlış olmaz. Masum bir gösteriyi sabah 5'te biber gazıyla, tazzikli sularla, çadır yakmalarla dağıtmaya çalışan bir güce karşı tepki göstermek Taksim'deki herkesin yerden göğe kadar hakkı üstelik bu olayın Türkiye'nin ve Dünyanın dört bir tarafından destek görmesi ise apayrı bir olay. Yaşananları eğrisiyle doğrusuyla aklı selim insanların tartması lazım nerden nereye diye. Yine tekrar etmek lazımki olay sadece ağaç değil. Geçmiş günleri tekrar gözden geçirilmeli ama madalyonun sadece bir yüzüne bakarak değil.

      Ayrıca blogumla ilgili güzel düşünceniz içinde teşekkür ederim size. Farklı tarifleri paylaşmayı seviyorum. Klasikleşen tarifleri zaten hemen hemen her yemek blogunda bulabiliyor insanlar aradıklarında. Umarım damak tadınızda güzel izler bırakacak diğer tarifleri mi dener, güzel düşüncelerinizi yine bizlerle paylaşırsınız. Sevgiler kucak dolusunca..

      Sil

Düşünceleriniz bizim için önemli. Blogumu ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder, tekrar bekleriz.