Pages - Menu

26 Mayıs 2013 Pazar

Peynirli Makarna Dolması

Merhaba arkadaşlar. Yine farklı bir tarifle buradayım. Hepinizin makarnaya dair bir çok tarif denemiş olduğunuza eminim ama böylesini ilk defa görmüşsünüzdür sanıyorum. Ben ilk gördüğümde aaaaa ne güzel fikir niye olmasın dedim ve sizlerle orjinal resmi paylaşmak istedim. Peynirli makarna ama farklı bir şekilde yapılmış, farklı bir şekilde tatlandırılmış. Tadı güzel,kendi güzel.. Makarnadan vazgeçemeyenler için pratik yemek, atıştırmalık yeni güzel bir tarif. Hem de yapımı da kolay. Deneyen herkese afiyet olsun diyor. Kucak dolusu sevgiler gönderiyorum..

8 yorum:

  1. Özellikle domates sosu ile çok güzel güzel gözüküyor. Kolay mantılar adı altında biz de zamanında kıymalı bir kaç alternatifini yapmıştık. Aslında dolmaya göre daha pratik olsa da tek tek içlerine doldurmak oldukça meşakatli.

    Ellerinize sağlık,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz bloguma öncelikle. Size katılıyorum dediklerinizde. Evet dolmaya göre daha zor tabii. Kayseri mantısı hesabı birazcık bu makarna dolma.. Yalnız her ne kadar zorluğu da olsa yerken hiç o zorluğu hatırlamıyor insan. :)) Sizlerin de ellerinize sağlık diyorum ziyaretiniz için de ayrıca teşekkürler. Kucak dolusu sevgiler gönderiyorum..

      Sil
  2. Ne kadar güzel bır fikir,süper bır görüntü bayıldım valla bende yapacagım.Ellerine saglık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz bloguma sevgili heden.. Aynı fikirde olduğumuzu görmek mutlu etti beni. Başlıkta da dediğim gibi ilk gördüğümde aaaaa niye olmasın dediğim bir fikirdi. Denersen afiyet olsun diyorum. Teşekkür ederim ziyaretin için. Sevgiler kucak dolusunca..

      Sil
  3. çok değişik ve güzel.ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz... Benim de beğendiğim bir lezzet oldu. Teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve ziyaretin için. Denerseniz afiyet olsun diyorum bende. Sevgiler kucak dolusunca..

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Tarif resimlerde mevcut. Makarnanın içini dilediğinizce doldurabilir, hazırladığınız domates sos ile servis yapabilirsiniz. Damak tadınıza göre domates sosa fesleğen ya da nane yaprağı koyabilirsiniz.

      Sil

Düşünceleriniz bizim için önemli. Blogumu ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder, tekrar bekleriz.