Pages - Menu

8 Haziran 2013 Cumartesi

Lavaş Ekmeği Nasıl Yapılır?

Mangalda, çiğ köftede ve daha bir çok yerde kullanılan lavaş ekmeğini evde kendim denemek istiyorum ki yakın zamanda hazır havalarda düzeliyorken mangala gidelim planlarımız varken. Sizlerle de paylaşmak istedim. belki bizlerle planımıza dair aynı düşüncede olan arkadaşlar vardır değil mi? Dumanı üstünde güzel ve yapımı her ne kadar biraz sürecek gibi görünse de sonuç itibariyle lezzetli bir lezzeti daha yapmaya ne dersiniz? Deneyen herkese afiyet olsun diyor, kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. Küçük bir püf noktası paylaşayım sayfadan ayrılmadan önce hazır aklımdayken :) Lavaşlar kurumasın diye üzerini bir bezle kapatabilir veya sıcakken içerisine tereyağı da sürebilirsiniz ;) Tekrar afiyet olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceleriniz bizim için önemli. Blogumu ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder, tekrar bekleriz.